Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر نادر توکلی در گفتگو با ایسنا درباره وضعیت کرونا در استان تهران گفت: موضوعی که در دهه دوم فروردین با آن مواجه شدیم افزایش موارد سرپایی بود و تعداد بیماران سرپایی به شدت افزایش پیدا کرده است؛ البته هنوز منجر به افزایش بستری نشده است. تعداد مراجعین حوزه درمان به حدود ۳۵۰۰ نفر در روز رسیده است و این در حالی است که پیش‌تر این عدد حتی به زیر ۲۰۰۰ مراجعه هم رسیده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون تعداد کل بستری کمتر از ۱۰۰۰ نفر است و مرگ و میر هم که به زیر ۱۰ نفر در روز رسیده بود، اکنون بین ۱۳ تا ۱۵ مورد در روز در نوسان است.

وی افزود: علائم فعلی بیماران مانند آبریزش بینی،‌ سرفه،‌ گلودرد و سردرد نشان می‌دهد که درصدی ویروس کرونای اومیکرون و درصدی آنفلوآنزا در گردش است.

توکلی با تاکید بر لزوم تکمیل واکسیناسیون کرونا، تصریح کرد: در دنیا ثابت شده است افرادی که واکسن دز سوم را تزریق کرده‌اند تقریبا ۳۰ تا ۵۰ برابر نسبت به افرادی که واکسینه نشدند، مرگ و میر کمتری داشتند؛ بنابراین توصیه به تکمیل واکسیناسیون مهم‌ترین عامل پیشگیرانه از بیماری شدید است و می‌تواند حاشیه امنی ایجاد کند که بیماری شدید و مرگ و میر نداشته باشیم.

او تاکید کرد: مسافرت‌ها و دید و بازدیدها در عید آزادانه انجام شد و طبیعتا این موجی از افزایش را ایجاد کرده است؛ اما اینکه بخواهیم تحت عنوان پیک هفتم از آن یاد کنیم، هنوز زود است. در حال ارزیابی هستیم تا هفته آینده ببینیم روند به چه صورت پیش می‌رود.

توکلی درباره بازگشایی مدارس نیز گفت: در مجموع ستاد ملی به این نتیجه رسیده است که بازگشایی صورت گیرد. مضرات عدم بازگشایی مدارس مانند افت آموزشی بویژه در سنین زیر ۱۵ سال زیاد بود و تصمیم در این زمینه گرفته شده است و باید تمام حوزه‌ها در این زمینه همراهی کنند. موضوع حائز اهمیت این است که دانش‌آموزان و معلمینی که علامت‌دار می‌شوند در مدرسه حاضر نشوند و اگر اولیای مدرسه هم در کنترل صبحگاهی متوجه شدند کودکی علامت دارد او را به منزل بازگردانند.

او ادامه داد: در مجموع بیشتر موافق بازگشایی حضوری مدارس هستیم. مراقبت و محافظت از کودکان زیر ۱۰ سال در مدارس و مهدکودک‌ها واقعا سخت است و کنترل فیزیکی در این سنین مفهوم آنچنانی ندارد؛ اما خوشبختانه چون هوا گرم شده است با باز کردن پنجره‌ها و ... تهویه بهتری برقرار است و این از نکات مثبت است.

وی با اشاره به اینکه هنوز آثار تعطیلات نوروزی بر روند کرونا مشخص نیست، اظهار کرد: احتمالا اگر قرار باشد موج هفتم به وقوع بپیوندد این زمان برای هفته اول اردیبهشت ماه پیش‌بینی می‌شود، اما چندان سهمگین نخواهد بود و بیشتر به شکل یک موج در افزایش موارد سرپایی است و خیلی بعید است که مرگ و میر را افزایش دهد؛ زیرا میزان واکسیناسیون ما قابل توجه بوده است. آمارهای ما در حوزه مرگ و میر نشان می‌دهد که حدود ۶۰ درصد بستری‌ها در سنین بالای سن ۵۰ سال هستند و عمده مرگ و میرها هم در سنین بالاتر از ۶۰ سال و کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند، رخ می‌دهد.

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران درباره لزوم تزریق دز چهارم واکسن کرونا، گفت: فعلا در این زمینه لزومی وجود ندارد و توصیه‌ به تزریق دز چهارم تنها برای گروه‌های پرخطر بوده و برای واکسیناسیون عمومی دز چهارم فعلا توصیه‌ای وجود ندارد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا بیماران سرپایی موج هفتم واکسیناسیون واکسن کرونا مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۶۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا هشدار داد: سوء استفاده مجرمان رایانه ای از ایام تعطیلات چند روزه کشور با افزایش ارسال لینک‌های آلوده تهدیدی علیه امنیت هموطنان در فضای مجازی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ رامین پاشایی افزود: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته و یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمه‌های خود می‌کنند.

او با اشاره به شگرد این مجرمان اضافه کرد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوند‌های آلوده با عناوینی همچون دریافت کالابرگ و ابلاغیات قضایی درکیمن کلاهبرداری از طریق دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنان هستند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا با بیان اینکه امکان ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها وجود دارد، گفت: گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

سرهنگ پاشایی گفت: در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار به پیمانکاران پسماند پایتخت درمورد بکارگیری کارگران زیر ۱۸ سال
  • افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  •  افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس‌های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر/ ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم
  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال