Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار حمیدی در خصوص وضعیت تردد خانواده‌ها همراه با دانش آموزان در اطراف مدارس و کندی حرکت و تراکم خودرو‌ها بعد از بازگشایی مجدد مدارس میگوید مراقب باشید حلاوت نوروز و بازگشایی مدارس با حوادث کام دانش آموزان و خانواده هایشان را تلخ نکند!

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار محمد حسین حمیدی رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص وضعیت ترافیکی اطراف مدارس بعد از بازگشایی مجدد گفت: قابل پیش بینی بود که با توجه به بازگشایی به یکباره مدارس شرایط برای هماهنگی با سرویس مدارس برای خانواده‌ها مهیا نباشد و عملا خانواده‌ها برای رفت و آمد دانش آموزانشان به مدارس از خودروی شخصی استفاده کنند که این مسئله طبیعتا در وضعیت ترافیکی معابر منتهی به مدارس تاثیر گذار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدی اضافه کرد با توجه به اینکه در سال گذشته سیستم آموزشی به صورت آنلاین برای دانش آموزان طراحی شده بود این احتمال وجود دارد که برخی از مدارس تعداد بیشتری از دانش آموزان را در سال جاری ثبت نام کرده اند که در این شرایط قاعدتا تعداد دانش آموزانی که به آن مدارس می‌روند بیشتر از سنوات گذشته است عملا با در نظر گرفتن این نکته که سرویس مدارس به هر دلیلی در شرایط فعلی با استقبال مواجه نشده است عملا تعداد خودرو‌های شخصی در ساعات ابتدایی روز و در زمان تعطیلی مدارس بیش از حالت معمول است که این مسئله در طرح ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ ویژه بازگشایی مجدد مدارس مشهود است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ افزود: با توجه به شرایط موجود خانواده‌ها ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی حین تردد و عدم توقف در محل‌های ممنوع، سعی کنند با فاصله نسبت به مدارس در محل مناسب نسبت به توقف خودروشان اقدام کنند و فرزندانشان را تا درب مدارس همراهی کنند. ضمن اینکه می‌توانند با هماهنگی به جای استفاده از خودرو شخصیشان برای یک دانش آموز هر خانواده تعداد بیشتری از دانش آموزان را به نوبت به مدرسه برساند که این مسئله می‌تواند در کاهش تراکم و تردد خودرو‌ها اطراف مدارس موثر باشد.

حمیدی معتقد است: دانش آموزان نیز در این شرایط در معرض خطر تردد و تراکم خودرو‌ها اطراف مدارس هستند که نیاز است خانواده‌ها و اولیا مدرسه در این مورد با مراقبت وتوجه بیشتری، تردد دانش آموزان را به خصوص از عرض معابر مدنظر قرار دهند.

حمیدی در پایان خاطر نشان کرد از روز ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۱ طرح بازگشایی مدارس با تمهیدات ویژه پلیس راهور تهران بزرگ در حال انجام است و عوامل پلیس راهور تهران بزرگ در محل تقاطع‌ها و معابر منتهی به مدارس و مراکز آموزشی نسبت به تسهیل تردد خانواده‌ها و دانش آموزان اقدام می‌نمایند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نگرانی پلیس تردد دانش آموزان خودروی شخصی پلیس راهور تهران بزرگ اطراف مدارس دانش آموزان خانواده ها خودرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۹۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان

فاطمه میرزانژاد، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان گیلان از اجرای طرح شهید محمودوند در گردآوری اطلاعات کودکان بازمانده از تحصیل در سامانه وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در مراحل بعدی اسامی دانش‌آموزان ترک‌تحصیل کرده شناسایی نشده به سایر نهاد‌ها مانند کمیته امداد، بهزیستی، اداره کار و نیز استانداری ارسال و از ظرفیت آنها برای شناسایی سایر کودکان استفاده می‌شود. 

او همچنین افزود: اداره کار با اعطاء بسته‌های حمایتی مالی و معیشتی به خانواده‌های دارای فقر مالی، بهزیستی با کمک به کودکان با بیماری‌های خاص و حمایت از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، دادگستری با حمایت قضایی از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، ثبت احوال با کمک برای ثبت مشخصات و دریافت شناسنامه برای ایجاد هویت و ثبت‌نام در سامانه‌های آموزش و کمک به ادامه تحصیل دانش‌آموزان پای کار هستند تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل باز نماند.

معاون آموزش و پرروش گیلان تصریح کرد: در این طرح از تمامی ظرفیت‌های استان برای شناسایی و بازگرداندن دانش‌آموزان به تحصیل استفاده می‌شود.

به گفته میرزانژاد، ۱۵۴ دانش‌آموز در مقطع ابتدایی و ۱۲۸ دانش‌آموز در مقطع متوسطه با اجرای این طرح در سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ به تحصیل بازگردانده شدند.

طرح شهید علی محمودوند که شهید شاخص گروه تفحص با ۷۰ درصد جانبازی شیمیایی، قطع پا و ۲۵ ساچمه در دست بود، برای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل و بازگرداندن آنها به مدارس در کشور و از جمله استان گیلان اجرا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • جایی که تعلیم و تربیت با عشق گره می‌خورد
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص
  • زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد
  • کتابداران دیلم برای جذب دانش آموزان در مدارس حضور یابند
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان